Buurtvereniging Bouwberg

Schinveld

Get Adobe Flash player
augustus 2019
wkmadiwodovrzazo
311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
35262728293031
september 2019
wkmadiwodovrzazo
351
362345678
379101112131415
3816171819202122
3923242526272829
4030
 

Privacyverklaring Buurtverenging Bouwberg

Buurtvereniging Bouwberg te Schinveld is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Buurtvereniging Bouwberg
Kloosterlaan 42
6451 ER Schinveld
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.buurtverenigingbouwberg.nl
Telefoon 045-5253873 / 06-15257049

Bert Ehlen (penningmeester/ledenadministratie) is de Functionaris Gegevensbescherming van onze vereniging. Hij is bereikbaar via de bovenstaande contactgegevens. Bij afwezigheid / verhindering wordt hij vervangen door Astrid Merckelbach, secretaris (telefoon 06-27392741).

Persoonsgegevens die wij verwerken
Buurtvereniging Bouwberg verwerkt jullie persoonsgegevens omdat jullie deelnemen aan de activiteiten die wij organiseren en/of omdat jullie deze zelf aan ons hebben verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?
• Voor- en achternaam (leden en aangemelde gezinsleden)
• Geslacht
• Geboortedatum
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• Bankrekeningnummer (IBAN)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Buurtvereniging Bouwberg verwerkt persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar. Het gaat hierbij om gegevens van kinderen van leden en foto’s van kinderen en/of volwassenen die gemaakt zijn tijdens activiteiten van de buurtvereniging.

Onze vereniging heeft niet de intentie noch de middelen om gegevens te verzamelen over websitebezoekers.

Tijdens activiteiten van onze buurtvereniging kunnen foto’s gemaakt worden voor publicatie op onze website. Wie ervan overtuigd is dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, kan hierover contact met ons opnemen via het hiervoor vermelde E-mailadres. Wij verwijderen dan deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens
Buurtvereniging Bouwberg verwerkt jullie persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• het afhandelen van de betaling van het lidmaatschap (contributie);
• het verzorgen van publicaties op onze website (wij hebben ons ervan vergewist dat deze voldoet aan de eisen van de AVG);
• het verstrekken van informatie over de activiteiten van onze vereniging;
• leden te kunnen bellen of te e-mailen als dat nodig is met het oog op de activiteiten die wij organiseren of om leden te kunnen bereiken indien (dringend) een beroep op hen moet worden gedaan als gebeurtenissen tijdens die activiteiten dat noodzakelijk of dringend gewenst maken.

Geautomatiseerde besluitvorming
Buurtvereniging Bouwberg neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Buurtvereniging Bouwberg) tussen zit. Buurtvereniging Bouwberg beschikt niet over dergelijke systemen.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?
Buurtvereniging Bouwberg bewaart de haar verstrekte persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor die gegevens worden verzameld. Bij opzegging worden de gegevens uit het ledenbestand verwijderd. Jaarlijks wordt het ledenbestand geactualiseerd naar de situatie op 1 januari. Voor kinderen die dan nog niet de leeftijd van 17 hebben bereikt, wordt het lidmaatschap nog voor één jaar voortgezet. Daarna worden zij uitgeschreven, tenzij ervoor gekozen wordt om lid te blijven tegen een gereduceerd contributiebedrag van (op dit moment) vijf euro per jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
Buurtvereniging Bouwberg verstrekt alleen gegevens aan derden:
• voor het innen van contributie (incasso-opdracht aan bank volgens SEPA-eisen);
• om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Buurtvereniging Bouwberg gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Iedereen heeft het recht om persoonsgegevens in te zien die van hem of haar in onze administratie hebben opgenomen in te zien. Daarbij hoort ook het recht om deze gegevens te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft iedereen het recht om een eerder gegeven toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van deze persoonsgegevens door Buurtvereniging Bouwberg.

Ook is er het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat leden bij ons een verzoek kunnen indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van persoonsgegevens of een verzoek tot intrekking van verleende toestemming naar het E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar het onder contactgegevens vermelde adres. Ook als er iemand is die bezwaar heeft tegen de verwerking van zijn of haar persoonsgegevens kan ons dat op die manier laten weten.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jullie zelf is gedaan, kunnen wij vragen een kopie van het identiteitsbewijs aan te leveren. Maak in deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart om zo de eigen privacy te beschermen. Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op het verzoek.

Wie ervan overtuigd is dat wij bij de bescherming van zijn of haar persoonsgegevens iets niet goed, heeft de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Buurtvereniging Bouwberg neemt de bescherming van jullie gegevens serieus. Wij nemen dan ook passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van persoonsgegevens tegen gaan. Krijg je desondanks dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met een van onze bestuursleden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2018 Ron Vonck